Ένα Κύπελλο στο Experience Park

Το εμβληματικό τρόπαιο του UEFA Champions League βρέθηκε για λίγες ώρες στην ελληνική πρωτεύουσα, αυτή τη φορά όμως όχι σε έναν μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.  

Η FedEx Express, ως ένας από τους χορηγούς του UEFA Champions League γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας της αι παρουσίασε το τρόπαιο στο νεοσύστατο Ellinikon Experience Center, όπου μεγάλοι και μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.  Επιπλέον, ενημερώθηκαν αναλυτικά  για τη χορηγία της FedEx Express και συναντήθηκαν με έναν ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου και καλεσμένο της FedEx, τον Predrag Djorjevic. Η CommunicationEffect υλοποίησε το πρόγραμμα δημοσιότητας της εκδήλωσης.

Στην ομιλία του στους παρευρισκόμενους, ο Eser Sezek, VP Ground Operations for South East Europe, Israel & Turkey, FedEx Express ανέφερε ότι «ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε το εμβληματικό UEFA Champions League Trophy στην Αθήνα. Ως διεθνής εταιρεία μεταφορών, η FedEx συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο καθημερινά – και πιστεύουμε ότι η δύναμη του ποδοσφαίρου θα κάνει το ίδιο για τις κοινότητές μας».  «Οι καθοριστικές στιγμές του UEFA Champions League παραδίδονται από τη  FedEx και είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε σε λίγες εβδομάδες το τρόπαιο για τον τελικό του UEFA Champions League στο «Ataturk Olympic Stadium» στην Κωνσταντινούπολη.

Subscribe to our newsletter