Αναλαμβάνουμε δράση με τη Hell Energy στο πλευρό του Bruce Willis

Μία νέα συνεργασία δίνει στην εταιρεία μας… «κολασμένη ενέργεια» για να γίνουμε καλύτεροι και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας!

Μετά από spec, η εταιρεία ενεργειακών ποτών Hell Energy μας επέλεξε για την υποστήριξη και ανάδειξη της δραστηριότητας της στην Ελλάδα, με έμφαση στο σχεδιασμό ενεργειών επικοινωνίας σε επίπεδο εταιρίας και προϊόντων, στην οργάνωση εκδηλώσεων, αλλά και στη δημιουργία περιεχομένου.

Για το λανσάρισμα της συνεργασίας μας κληθήκαμε να αναλάβουμε άμεση δράση δίπλα σε έναν από τους παγκοσμίως δημοφιλέστερους ηθοποιούς όλων των εποχών, τον Bruce Willis.

Ο Αμερικανός σταρ είναι πλέον το επίσημο πρόσωπο  της νέας καμπάνιας της HELL και πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό spot του brand.

Μην περιμένετε όμως να δείτε εικόνες που παραπέμπουν σε προηγούμενα στερεότυπα διαφήμισης που επικρατούσαν γύρω από τα ενεργειακά ποτά, όπως τα γρήγορα αυτοκίνητα, η ταχύτητα ή άνθρωποι που να διασκεδάζουν σε party. Στο επίκεντρο βρίσκονται ο ίδιος ο σταρ, το προϊόν και ο λόγος που το επιλέγει.

Η HELL ENERGY είναι το πρώτο brand στην Ουγγαρία που κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο για διαφήμιση με μία top διασημότητα του Hollywood, όπως είναι ο Bruce Willis. Η συμφωνία δεν είναι μόνο μοναδική για τη HELL, αλλά αποτελεί μία πρωτόγνωρη συνεργασία σε τοπικό επίπεδο καθώς καμία άλλη εταιρεία στην Ουγγαρία δεν έχει συνεργαστεί ξανά με ένα τόσο γνωστό παγκοσμίως σταρ του Hollywood.

Η καμπάνια θα τρέξει ταυτόχρονα σε σχεδόν 50 χώρες, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της 360-επικοινωνίας, και κυρίως τα social media. Στην Ελλάδα, έχει παρουσιαστεί από τις 16 Απριλίου και μπορείτε να την δείτε εδώ.

Subscribe to our newsletter