Νέο corporate site για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Το νέο εταιρικό site της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας το οποίο εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στον «αέρα» δημιούργησε η ομάδα της Communication Effect.

Αρκούν λίγα clicks και ο χρήστης μπορεί εύκολα, γρήγορα και από οποιαδήποτε συσκευή να αναζητήσει πληροφορίες για τις δράσεις και τα νέα της εταιρίας, τα brands της καθώς και ιστορίες από το ξεχωριστό κόσμο της μπίρας.

Ακολουθώντας την αισθητική της γνωστής ζυθοποιίας, το νέο site ενσωματώνει επίσης το εταιρικό blog αλλά και την πλατφόρμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Responsibeerity, προσφέροντας μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.

Η ομάδα μας, διευρύνοντας τη μέχρι σήμερα συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία στον τομέα της digital επικοινωνίας, ανέλαβε την υλοποίηση του project. Αυτό περιελάβανε το σχεδιασμό και την επιμέλεια του περιεχόμενου ενώ το development του site ανέλαβε η ομάδα των The Smiling Hippo.

Τέλος, η Communication Effect διαχειρίστηκε το λανσάρισμα και σχεδίασε ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας για τη νέα ιστοσελίδα.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο νέο athenianbrewery.gr!

Subscribe to our newsletter