Παρουσιάζουμε τους #HOMISTAS

Μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους χομπίστες και λάτρεις του σπιτιού

Το νέο project #HOMISTAS από την Communication Effect για τη LEROY MERLIN σε συνεργασία με αναγνωρισμένους δημιουργούς, έκανε το λανσάρισμά του στα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος στην Πειραιώς το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Πολλές πρωτότυπες ιδέες για να δώσουν έμπνευση σε κάθε ‘Ήρωα του Σπιτιού’ που αναζητά ευφάνταστες λύσεις για DIY δημιουργίες βρίσκονται  στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube, στα καταστήματα, αλλά και στη σελίδα του facebook της LEROY MERLIN. Σου αρέσει να ασχολείσαι ενεργά με τη βελτίωση και τη διακόσμηση του σπιτιού; Σε συναρπάζουν οι γρήγορες, εύκολες DIY Home Deco κατασκευές που πέρα από ένα δημιουργικό χόμπι σου προσφέρουν και την περηφάνια του να απολαμβάνεις κάτι που έφτιαξες με τα χέρια σου για να ομορφύνεις το χώρο σου; Τότε μάλλον είσαι κι εσύ ένας #HOMISTAS της LEROY MERLIN.

Αυτή την περίοδο, έμπνευση στους #HOMISTAS δίνει η δημοσιογράφος και diy expert δημιουργός Νατάσα Σιδηροκαστρίτου μέσα από τη σελίδα της eventful.gr καθώς και το web channel EVENTFUL TV. #HOMISTAS θα γίνουν το προσεχές διάστημα πολλοί ακόμα δημιουργοί από διάφορους κλάδους που, πάντοτε με τη βοήθεια της LEROY MERLIN, θα μοιραστούν τις πιο μοντέρνες ιδέες τους για εύκολες και ευφάνταστες κατασκευές για το σπίτι.

Η Communication EFFECT ανέλαβε τη δημιουργία ονόματος, λογοτύπου και σχεδιασμό όλου του επικοινωνιακού υλικού καθώς και την επιμέλεια των videos.

Subscribe to our newsletter