Η Communication Effect «PR Consulting Firm of the Year» στην Ελλάδα

Διεθνής Διάκριση από το Global 100

Η Communication Effect αναδείχθηκε η Εταιρία Δημοσίων Σχέσεων της χρονιάς βάσει του διεθνούς περιοδικού Global 100, σύμφωνα με το οποίο οι αναγνώστες του από 163 χώρες ψηφίζουν τις καλύτερες εταιρίες της χρονιάς.

Η ψηφοφορία είναι μυστική, δηλαδή δεν την γνωρίζουν οι εταιρείες που είναι υποψήφιες. Βασίζεται σε ένα μεγάλο εύρος κριτηρίων ανάλογα με τον τομέα που δραστηριοποιείται η κάθε εταιρία, όπως στρατηγική σκέψη, innovative process, αποτελέσματα και δημιουργικότητα.  Τα βραβεία τιμούν εκείνους που είχαν επιτυχημένη πορεία τους τελευταίους 12 μήνες και έχουν επιδείξει αριστεία όχι μόνο στην εξειδίκευση, αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών και μέσα στα προβλεπόμενα budgets

Για όλα τα βραβεία έχει προηγηθεί λεπτομερής έρευνα μέσω ανεξάρτητης ομάδας σε συνεργασία με τη συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Ο CEO της Communication Effect, Στ. Χαϊκάλης μετά την ανακοίνωση της βράβευσης τόνισε: «Η  διάκριση δίνει χαρά, αλλά και κίνητρο για τον επόμενο στόχο.  Η καλύτερη απάντηση στις αλλαγές που έρχονται από παντού είναι: ομαδική δουλειά, ασταμάτητη αναζήτηση του φρέσκου και εμπιστοσύνη στους νέους. Κάπως έτσι η δίψα για δημιουργικότητα  είναι μια ευχάριστη ‘αμαρτία’».

Subscribe to our newsletter