10 χρόνια Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης»

To 2014 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την ημέρα που η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, «Χαρίλαος Τρικούπης» δόθηκε στην κυκλοφορία. Με περισσότερες από 40 εκατομμύρια διελεύσεις στο διάστημα των 10 χρόνων λειτουργίας της, αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό τεχνικό έργο όλων των εποχών, καθώς και ζωντανό μνημείο της σύγχρονης Ελλάδας. Έχει ξεχωρίσει στον τεχνικό τομέα, το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στους «πολίτες-πελάτες», αλλά και σε πολιτικές κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας.

Μέσα από την κοινωνική πλατφόρμα «Πυλώνες Αλληλεγγύης», με Πρόεδρο τον Κωστή Στεφανόπουλο, η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» ενώνει 60 κινήσεις πολιτών και φορέων ενώ μέσα από την «Κυανή Κοινωνία» διατηρεί ενεργό ένα μέτωπο περιβαλλοντικού εθελοντισμού 13 οργανώσεων για τη διάσωση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Για την ενημέρωση των δημοσιογράφων, η ομάδα της Communication EFFECT διοργάνωσε Συνέντευξη Τύπου αφιερωμένη στα 10 χρόνια λειτουργίας της Γέφυρας, καθώς και σε βασικά στοιχεία της κατασκευής. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε και σχετικό infographic, με όλα τα δεδομένα του έργου που αφορούν τη συγκεκριμένη περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.gefyra.gr.

 

Subscribe to our newsletter