Η Αννούσα Μελά σε ταξιδεύει εκεί που θες να είσαι με τη Visa !

Μία νέα συνεργασία ξεκινά με πολλές εκπλήξεις

Όταν η τεχνολογία συναντά το χώρο της μόδας το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Η Visa περνά στο χώρο του στυλ και της μόδας και προχωρά σε μία συνεργασία με την Αννούσα Μελά, μία από τις πιο γνωστές fashion bloggers της Ελλάδας.

Η Αννούσα Μελά, μία από τις καλύτερες fashion bloggers στη χώρα μας διευθύντρια μόδας και ομορφιάς σε γνωστά περιοδικά, δημιουργός του fashion blog mystyleforecast.com και του καταστήματος ANAMESA concept store, αλλά και style hostess, με το μότο που την ακολουθεί σε όλα της τα βήματα «Style in Real Life», κάνει την κάθε επαγγελματική της ενέργεια ξεχωριστή. Κατέχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία πολλών διαφορετικών κλάδων τους οποίους με τεράστια επιτυχία έχει καταφέρει να ενσωματώσει κάτω από μία δημιουργική ομπρέλα. Όπως δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία της με τη Visa: «Πρόκειται για μία πρωτοποριακή συνεργασία. Κάνουμε μαζί με τη Visa team up για να δημιουργήσουμε έξυπνο style και έξυπνες στρατηγικές που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα και έχουν να κάνουν με το πώς διαχειρίζεται τις δυνατότητες που την περιβάλλουν σχετικά με τη μόδα, την τεχνολογία και την οικονομία».

Χρήσιμα fashion tips με τη χρήση της Visa κάρτας σας και της τελευταίας τεχνολογίας, ένα workshop για life coaching και σωστή διαχείριση χρήματος είναι μόνο λίγες από τις ενέργειες που περιμένουν όσους ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες τα social media της Visa και πάρουν μέρος στο σχετικό διαγωνισμό.

Επιπλέον, από σήμερα και για τους επόμενους μήνες, η Visa θα συντροφεύει κάθε βήμα μας και δημιουργεί ένα αποκλειστικό pop up corner στην καρδιά της πόλης, στο ANAMESA concept store. Εκπλήξεις θα περιμένουν τους λάτρεις της τεχνολογίας αφού εκεί εκτός από τις καθιερωμένες συλλογές θα μπορείς να βρεις και chic with a twist στυλ εμπνευσμένο από την επικαιρότητα της μόδας και έξυπνες τεχνολογίες. Όλα εμπνευσμένα από το μότο της Visa ‘Everywhere You Want To Be’.

Subscribe to our newsletter