Ένα ταξίδι στη Μεσόγειο με το Cisco UCS

Το Cisco Unified Computing System (UCS) Roadshow, με τη συνδρομή της Communication EFFECT, ολοκλήρωσε το σύντομο ταξίδι του με τρεις σταθμούς σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να συνοδεύσει αυτό το μοναδικό προϊόν σε κάθε του σταθμό και να οργανώσει την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του σε περισσότερα από 300 στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών.

Τρεις διαφορετικές χώρες και αγορές, με κοινή τους παράμετρο την ανάγκη για εξοικονόμηση πόρων και ενίσχυση της αποδοτικότητας των συστημάτων πληροφορικής. Το Cisco UCS Roadshow, έπρεπε στις λίγες ώρες που διαρκούσε η κάθε εκδήλωση, να παρουσιάσει με πειστικό τρόπο τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Η ομάδα της Communication EFFECT χρησιμοποίησε με δημιουργικό τρόπο social media και B2B εργαλεία επικοινωνίας, καθιστώντας κάθε event μοναδικό για κάθε χώρα.

Το Cisco Unified Computing System αποτελεί μια μοναδική καινοτομία στην ιστορία των servers. Σχεδιάστηκε το 2009, ως η πρώτη ενοποιημένη αρχιτεκτονική που ενσωματώνει τις βασικές λειτουργίες των servers (computer, δίκτυο, αποθήκευση, virtualization) σε ένα ενιαίο σύστημα, το οποίο κατάφερε μόλις στον πρώτο χρόνο παρουσίας του να αποκτήσει 35 πατέντες ευρεσιτεχνίας.

Subscribe to our newsletter