Η Communication EFFECT σας συστήνει την AggelioPolis.gr

H Communication EFFECT επιμελήθηκε το επαναλανσάρισμα της AggelioPolis, μίας από τις κορυφαίες ιστοσελίδες μικρών αγγελιών, η οποία ενισχύει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά.

Η AggelioPolis λειτουργεί πλέον με νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα, που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια online πωλήσεις και αγορές, καθώς και με τη χρήση κινητών συσκευών.

Ανήκει στον Σκανδιναβικό Όμιλο SCM Ventures, ο οποίος με ετήσιο κύκλο εργασιών 25 δις ευρώ διαθέτει ιδιαίτερα ισχυρές ιστοσελίδες αγγελιών σε 45 χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, κλπ). Στην Ελλάδα ακολουθεί το μοντέλο της δωρεάν καταχώρησης αγγελιών και καλύπτει το σύνολο των ενδιαφερόντων, πέραν του τομέα των ακινήτων.

Η Communication EFFECT επιμελήθηκε τη στρατηγική επικοινωνία του project, η οποία περιελάμβανε την επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας σε εκπροσώπους του τύπου, την διοργάνωση και την επικοινωνία του press event, πρόγραμμα influencers engagement, καθώς και ενέργειες ενημέρωσης του κοινού με αναφορές και συνεντεύξεις σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Subscribe to our newsletter