Μία μικρή κίνηση-μία μεγάλη αλλαγή

Η ενέργεια αλληλεγγύης της Visa Hellas, έχοντας φτάσει πλέον στη φάση υλοποίησής της, προσέθεσε δύο ακόμη κρίκους στην αλυσίδα προσφοράς της. Πρόκειται για δύο οργανισμούς με χρόνια δραστηριότητα στην Ελλάδα που έγιναν δέκτες των δωρεών παίρνοντας τη σκυτάλη από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Συγκεκριμένα, ο οργανισμός Γέφυρα Ζωής δημιουργήθηκε το 2012 με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας παιδιών & εφήβων με ειδικές ικανότητες. Επιστέγασμα της επιταγής που παρέλαβε ο πρόεδρος του οργανισμού δια χειρός του κου Καμπανόπουλου, ήταν η παρουσίαση του νέου κτιρίου που θα στεγαστούν οι προσπάθειές τους. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η Visa Hellas τους έφερε τύχη αφού φορείς εμπνευσμένοι από αυτή την κίνηση, επικοινώνησαν μαζί τους προκειμένου να σταθούν αρωγοί στο έργο τους.
Αντιστοίχως, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Δεσμός συνδέει το όραμα μίας ομάδας νέων ανθρώπων, να καλύψουν καταγεγραμμένες ανάγκες φορέων κοινωνικής ωφέλειας & οργανισμών σε μία Ελλάδα υπό ανθρωπιστική κρίση.
Εκ μέρους του Δεσμού η Υπεύθυνη Προγραμμάτων του, κα Κατερίνα Ματιάτου παρέλαβε την επιταγή, τονίζοντας τη σημασία της ενέργειας αυτής. Μίας ενέργεια αλληλεγγύης χάρη στην οποία θα γίνει πράξη το πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά», εφοδιάζοντας σχολεία και φορείς κοινωνικής πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα με καύσιμα θέρμανσης.
Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί πως μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 3 δωρεές συνολικής αξίας 200.000€ ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι οργανισμοί ώστε η συνολική δωρεά αξίας 1.000.000€ να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Visuals 2015

Subscribe to our newsletter