Το Dove κάνει τη διαφορά στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κοσμητικής Δερματολογίας Αθήνας

Στο σύγχρονο κόσμο της ομορφιάς και της τελειότητας, το Dove είναι ένα brand που ξεχωρίζει. Και αυτό γιατί πιστεύει ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται μέσα μας και θέλει να βοηθήσει τον καθένα μας ξεχωριστά να την ανακαλύψει!

Στο πλαίσιο αυτό, η health communication team της EFFECT ανέλαβε πρόσφατα να υλοποιήσει, το DoveMed, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επικοινωνία της μπάρας περιποίησης Dove προς τους δερματολόγους που έχει ως στόχο του να αναδείξει την διαφορετικότητα του προϊόντος.
Με κεντρικό motto «το Dove είναι διαφορετικό, το Dove δεν είναι σαπούνι», το brand ήταν παρόν στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κοσμητικής Δερματολογίας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, στις 27-30 Ιουνίου 2013 και η Communication EFFECT επιμελήθηκε τη συνολική του παρουσία εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, το Dove συμμετείχε ως χορηγός αλλά και με περίπτερο στο χώρο του συνεδρίου. Η ομάδα μας σχεδίασε όλα τα creative υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του περιπτέρου, ενώ ανέλαβε την ενημέρωση και επιμόρφωση των προωθητριών που πλαισίωναν το περίπτερο τις μέρες και ώρες του συνεδρίου.

Επιπλέον, επιμεληθήκαμε το ενημερωτικό υλικό που δόθηκε στους συμμετέχοντες, τα υλικά ειδικού πειράματος που πραγματοποιούνταν σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ενώ οργανώσαμε και συντονίσαμε διαγωνισμό που έλαβε χώρα την τελευταία ημέρα στο χώρο του περιπτέρου και ανέδειξε δεκάδες τυχερούς που κέρδισαν όμορφα δώρα ύστερα από κλήρωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο, παρευρέθηκαν διακεκριμένοι επιστήμονες από όλον τον κόσμο οι οποίο είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την διαφορετικότητα του Dove.

Περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για την παρουσία του Dove στον 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κοσμητικής Δερματολογίας στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

Subscribe to our newsletter