Γεια σου Ελλάδα! Εδώ Spotify.


Το Spotify μόλις μπήκε στην ελληνική αγορά – και μπήκε τόσο δυναμικά που φαίνεται πως ήρθε για μείνει! Η επίσημη παρουσίαση της πιο διάσημης μουσικής υπηρεσίας έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου στο Gazarte από τον Yann Thebault, Managing Director της Spotify για τη Νότια Ευρώπη.

Στο event που διοργάνωσε η ομάδας μας παρευρεθήκαν περισσότερα από 100 άτομα από τον χώρο της τηλεόρασης, των περιοδικών, του ραδιοφώνου καθώς και από online μέσα. Δημοσιογράφοι και bloggers από τομείς της μουσικής, της τεχνολογίας, του lifestyle, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα πιο επιτυχημένα ευρωπαϊκά startup.

To Spotify είναι πλέον διαθέσιμο σε 32 χώρες –ανάμεσα σε αυτές και η δική μας- με συνολικά πάνω από 24 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και 6 εκατομμύρια συνδρομητές. Από τo 2008, όταν και ξεκίνησε στην Σουηδία, το Spotify έχει προσφέρει περισσότερο από μισό δισεκατομμύριο δολάρια στους κατόχους δικαιωμάτων, και έχει ως στόχο να προσφέρει άλλο μισό δισεκατομμύριο δολάρια κατά τη διάρκεια του 2013.

Το τεράστιο buzz που έχει δημιουργηθεί στα media και τα social media δείχνει ότι το ελληνικό κοινό έχει ενθουσιαστεί με την υπηρεσία και αντίσοιχα, η ομάδα του Spotify δηλώνει ενθουσιασμένη που βρίσκεται εδώ!

Δείτε φωτογραφίες από το launch event:

Συνοδεύονται καλύτερα, με το κατάλληλο soundtrack –> https://www.spotify.com 🙂

 

Subscribe to our newsletter