Καλωσορίζουμε τη SENCOR!

Tις Communication EFFECT & Digital EFFECT επίλεξε η SENCOR μετά από spec, ως στρατηγικούς συνεργάτες για τις υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων, performance marketing και social media.

Συγκεκριμένα, η Communication EFFECT αναλαμβάνει το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση των υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων, Γραφείου Τύπου, media relations, influencers marketing, events και below the line, ενώ η Digital EFFECT αναλαμβάνει όλο το κομμάτι της ψηφιακής επικοινωνίας, του performance και των social media.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η SENCOR στοχεύει στη δημιουργία ενός πιστού καταναλωτικού κοινού, το οποίο χάρη στην πλούσια γκάμα των προϊόντων της, θα διευκολύνει την καθημερινότητά του και θα κάνει τη SENCOR αναπόσπαστο μέλος του σπιτιού του.

Η SENCOR είναι μία εταιρία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε στην Ιαπωνία στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και συνέχισε να επεκτείνεται στον τομέα των προϊόντων ήχου. Η SENCOR αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την GLOBALSAT A.E. μία τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα.

Ο CEO της Communication EFFECT, Στάθης Χαικάλης δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που ένα τόσο δυναμικό brand, όπως η SENCOR μας εμπιστεύτηκε, για να δημιουργήσουμε μαζί και να χειριστούμε την επικοινωνία της σε PR, digital και social media. Επιπλέον, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι, γιατί αποδεικνύεται πως η EFFECT λειτουργεί ως πραγματικός 360ο συνεργάτης ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα και αποτελεσματικότερα τους πελάτες της  αφού τους προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, με τους κατάλληλους experts από διάφορους τομείς  ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους».

 

 

Subscribe to our newsletter