Δημιουργούμε και γιορτάζουμε μαζί το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας»

Ο μεγάλος διαγωνισμός στο Facebook ολοκληρώθηκε αλλά συνεχίζουμε να μοιράζουμε χαμόγελα! 🙂 Γιορτάζουμε το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας» με ένα μεγάλο καλοκαιρινό party!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της HP για το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας» στο Facebook! Οι χρήστες μάς γέμισαν με χίλια χαμόγελα, ενώ η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού οργανώνει ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές της για 2 άτομα στο αγαπημένο της ελληνικό νησί!

Τα χαμόγελα όμως δεν σταματούν εδώ!

Οι εκατοντάδες φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν αποτελούν το υλικό για τη δημιουργία ενός μωσαϊκού με θέμα «Το Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας», το οποίο σχεδιάζει ο designer Charis Tsevis.

«Το Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας» αναμένεται να γίνει το κεντρικό μήνυμα της καλοκαιρινής καμπάνιας για τη σειρά οικιακής εκτύπωσης Deskjet Ink Advantage της HP και θα αποκαλυφθεί σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό  party, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, στο Akanthus Summer Club παρέα με τους Onirama!

Μέσα από τη σελίδα της HP στο Facebook, οι φίλοι της HP μπορούν να κερδίζουν καθημερινά μέχρι τις 4 Ιουλίου διπλές προσκλήσεις για το εορταστικό event για να δουν πρώτοι από κοντά το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας»!

Subscribe to our newsletter