Δημιουργούμε μαζί το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας»!

Μεγάλος διαγωνισμός από τη σειρά HP Deskjet Ink Advantage: Εσύ μας στέλνεις το χαμόγελό σου, ο designer Charis Tsevis σχεδιάζει και η HP εκτυπώνει το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας»!!! Ένας τυχερός κερδίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές για 2, στο αγαπημένο του ελληνικό νησί!

Αυτό το καλοκαίρι, έχουμε ακόμα έναν λόγο να χαμογελάμε!

Η HP και η σειρά HP Deskjet Ink Advantage σε συνεργασία με τον γνωστό designer Charis Tsevis και με τη συμμετοχή του κοινού δημιουργούν μαζί το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας»!

Μέσα από τη σελίδα της HP στο Facebook, το κοινό μπορεί να συμμετέχει στην καμπάνια στέλνοντας τη φωτογραφία με το καλύτερο χαμόγελό του. Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα αποτελέσουν κομμάτι ενός μωσαϊκού το οποίο θα δημιουργήσει ο Charis Tsevis. To μωσαϊκό με θέμα «Το Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας» αναμένεται να γίνει το κεντρικό μήνυμα της καλοκαιρινής καμπάνιας για τη σειρά οικιακής εκτύπωσης Deskjet Ink Advantage της HP.

Όσοι στείλουν τη φωτογραφία τους συμμετέχουν αυτομάτως σε κλήρωση για ένα μεγάλο καλοκαιρινό δώρο: ένας τυχερός θα κερδίσει διακοπές μίας εβδομάδας, για δύο άτομα, στο αγαπημένο του ελληνικό νησί! Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για να χαμογελάσεις;

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου.

Subscribe to our newsletter