Καλοκαιρινή αύρα στις καμπάνιες της HP

Τρεις διαφορετικές καμπάνιες υλοποίησε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές η digital ομάδα της Communication EFFECΤ για την HP, τη μεγαλύτερη εταιρία τεχνολογίας στον κόσμο. Μέσα από διαφορετικά call to actions οι ενέργειες απευθύνονταν σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών, από απλούς, οικιακούς χρήστες μέχρι μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Έχοντας ως κοινή τους βάση τη Facebook σελίδα της εταιρίας, οι δράσεις περιλάμβαναν ταξίδι σε νησιά και πόλεις της Ελλάδας παρέα με το HP trailer και την καμπάνια HP Tech In Summer edition, τεχνολογία και πολλή μουσική στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή του καλοκαιριού, τα MAD VMA 2015 by Coca Cola καθώς και πλούσια δώρα και εκπτωτικά κουπόνια για τη σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro.

Η ομάδα μας ανέλαβε το σχεδιασμό και το development των Facebook εφαρμογών που αποτέλεσαν τον κύριο μηχανισμό επικοινωνίας, το community management και την στρατηγική της online προβολής των καμπανιών στο διαδίκτυο και τα social media της HP καθώς επίσης και τον εικαστικό σχεδιασμό και/ή προσαρμογές τους ανάλογα με τις ανάγκες που προέκυψαν.

Subscribe to our newsletter