Το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώθηκε σε γαλλική εξοχή!

Και ξαφνικά το πολύβουο κέντρο της Αθήνας γέμισε με χρώμα, αρώματα, χαμόγελα, φως και αισιοδοξία! Πώς; Με τον πιο «γαλλικό» τρόπο χάρη στο Le Petit Marseillais που, με τη λάμψη της φύσης, δημιούργησε ένα ξεχωριστό σκηνικό Μικρών Κήπων στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Κοραή.

Από την Πέμπτη 9 και μέχρι το Σάββατο 11 Ιουνίου, ο χώρος της πλατείας Κοραή θύμισε γαλλική εξοχή. Ποδήλατα, λουλούδια, παιχνίδια και τα μοναδικά αρώματα Le Petit Marseillais δημιούργησαν το πιο μυρωδάτο σκηνικό!

Όλες τις ημέρες υπήρχαν πολλά happenings, δώρα, παιχνίδια και καρικατούρες ζωγραφικής ενώ το Σάββατο οι γνωστές bloggers Έφη Ανέστη και Αννούσα Μελά βρέθηκαν στον χώρο και μοιράστηκαν μυστικά και beauty tips γεμάτα από την ξεχωριστή λάμψη της φύσης και του Le Petit Marseillais. Στους Μικρούς Κήπους βρέθηκε και η πάντα λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή που ενημερώθηκε για τα προϊόντα, φωτογραφήθηκε, μοιράστηκε τα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους και μας μετέφερε με τη σειρά της στον κόσμο του Le Petit Marseillais.

Ήταν μια συνάντηση που γνωριστήκαμε και απολαύσαμε τη μαγεία της φύσης στο πιο αναπάντεχο μέρος! Στο κέντρο της Αθήνας!

Subscribe to our newsletter