Μαζί με το Θέατρο Τέχνης το πρώτο άλμα του Act4Greece.

«Μόνος του ο καθένας είναι ανήμπορος. Μόνος του ο καθένας από σας τους πιο κοντινούς στην προσπάθειά μας, είναι ανήμπορος. Μαζί ίσως μπορέσουμε κάτι να κάνουμε». Αυτά τα λόγια του Κάρολου Κουν, ήταν ο οδηγός για ένα εγχείρημα που δίνει ανάσα στο Θέατρο Τέχνης, έχοντας όμως και ευρύτερο μήνυμα.

H ολοκλήρωση της συγκέντρωσης 108.176 ευρώ για την επισκευή των υποδομών των δύο θεατρικών σκηνών του Θεάτρου Τέχνης μέσω crowdfunding, αποτελεί ένα από τα σημάδια για την αξία της πλατφόρμας Act4Greece. Η πλατφόρμα αυτή δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας με στόχο να «φιλοξενεί»  και να προωθεί εγχειρήματα, που αναζητούν χρηματοδότηση μέσω του crowdfunding.

Τα εγχειρήματα αυτά στην πρώτη φάση της λειτουργίας του Act4greece είναι δράσεις non profit Οργανισμών που δραστηριοποιούνται για την υλοποίηση δράσεων αλληλεγγύης ή κοινωνικών υποδομών (σίτιση μαθητών σχολείων στις υποβαθμισμένες περιοχές του Πειραιά, πρόγραμμα των Γιατρών του Κόσμου για το προσφυγικό, αρχείο του 1821).

[youtube width=”960″ height=”480″ video_id=”rl_p–oRxKc” style=”style-6″ position=”middle”]

 

Πέρα από το σχέδιο για την υποστήριξη του Θεάτρου Τέχνης που ολοκληρώθηκε , οι υπόλοιπες δράσεις του Act4Greece είναι σε εξέλιξη, ενώ πρόκειται να «φιλοξενηθούν» και καινούργια projects.

Το Πρόγραμμα Act4Greece πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας και τη στρατηγική συνεργασία με φορείς και ιδρύματα εγνωσμένου κύρους και προσφοράς, όπως το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Subscribe to our newsletter