Ακόμα και μία μικρή κίνηση προσφέρει πολλά χαμόγελα

Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με δράσεις από  το 1994. Κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, πως μετά από κοινωνική έρευνα, προσφέρει στέγη σε κάθε παιδί που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει στο οικογενειακό του περιβάλλον. Μέσα από σκληρή προσπάθεια, υποστηρίζει τα παιδιά στα νοσοκομεία και στις κινητές ιατρικές μονάδες, ενώ διαθέτει τρεις Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής για Παιδιά.

Θέλοντας λοιπόν, να συνεχίσει την ανιδιοτελή του κοινωνική προσφορά, Το Χαμόγελο του Παιδιού δημιούργησε ένα ειδικά αποστειρωμένο σπίτι για παιδιά με ογκολογικά προβλήματα όπως και τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», που αποτελεί το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας.

Ο αγώνας Του Χαμόγελου του Παιδιού, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν δεν υπήρχε οικονομική αρωγή από τρίτους. Έτσι και η Visa στο πλαίσιο του προγράμματος Αλληλεγγύης της, θα διαθέσει το ποσό των 100.000 στο Χαμόγελο του Παιδιού για να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του έργου στήριξης  παιδιών με προβλήματα διαβίωσης σε (Ίλιον/Κόρινθος/Κέρκυρα).

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κος Κώστας Γιαννόπουλος «η υποστήριξη της Visa Hellas είναι μία ανάσα στο δύσκολο έργο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα 450.000 παιδιά μας»

Subscribe to our newsletter