Ανάδειξη της νέας κολεξιόν Βάπτισης Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 της Prénatal

Όταν σε ένα project συμμετέχουν παιδιά αυτόματα τα πρόσωπά μας γεμίζουν χαμόγελα, και ευχάριστες σκέψεις. Η δημιουργική ομάδα της Communication EFFECT δέχθηκε με χαρά τη γλυκιά πρό(σ)κληση της εταιρείας Prénatal και για δεύτερη συνεχή χρονιά ανέλαβε την επιμέλεια και το στήσιμο του καταλόγου για την κολεξιόν Βάπτισης Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

Το project περιελάμβανε την ανεύρεση χώρου για τη φωτογράφιση, το casting των παιδιών, το συντονισμό και την πραγματοποίηση της φωτογράφισης, την επεξεργασία του φωτογραφικού υλικού και στη συνέχεια το στήσιμο και την επιμέλεια του καταλόγου.

Τη φετινή χρονιά, η διήμερη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Μεϊμαρίδη και συμμετείχαν συνολικά 6 παιδάκια. Οι φωτογραφίες που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός ήταν περισσότερες από 1.700 τις οποίες η ομάδα της Communication EFFECT επεξεργάστηκε και επέλεξε πολύ προσεκτικά.

Φέτος, η ομάδα μας ανέλαβε επίσης να αποτυπώσει το κλίμα και τη χαρούμενη διάθεση ενός τέτοιου project μέσα από τη μαγνητοσκόπηση, επιμέλεια, σκηνοθεσία και παραγωγή ενός backstage video.

Παρακολουθήστε το backstage video της φωτογράφισης και ξεφυλλίστε τον .

Η Prénatal SpA είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αλυσίδα καταστημάτων που ειδικεύεται στη διανομή προϊόντων για τη μαμά και το παιδί ως 8 ετών.

Είναι μια ιταλική εταιρεία με 440 καταστήματα σε 16 χώρες. Η έδρα της βρίσκεται στο Μιλάνο. Στην Ελλάδα, η εταιρεία διαθέτει 20 καταστήματα εντός και εκτός Αττικής.

H Prénatal έχει προτάσεις που απαντούν στην κρίση, γι’ αυτό και τα τελευταία δύο χρόνια αναπτύσσει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της.

Αγγελική Δανηλάτου

Subscribe to our newsletter