NOTICE ON PRIVACY POLICY

Communication Effect Integrated Communication Societe Anonyme” (hereinafter the “Company”) knows that it is important to you to be able to maintain your privacy while visiting our website (www.communicationeffect.com, hereinafter the “site”). To this purpose we have created this privacy notice to ensure that you understand our policies and procedures, what personal data you may provide while using the site and, ultimately, how we use your data.

General Info

Who is responsible for processing your data?

Communication Effect Integrated Communication Societe Anonyme

52, Lemesou str 15669, Papagos, Athens, Greece

Tel:(+30) 210 68.98.300

Fax:(+30) 210 68.93.220

Email: info@communicationeffect.com

How, why and for how long do we collect and use your data?

The Company will collect and store only those personal data that you voluntarily submit in order to communicate with you and send you newsletters, as further explained below. Thus, the legal basis of processing your data is the fact that you have given your consent for that. You may at any time withdraw your consent as regards to future processing, by contacting info@communicationeffect.com or as explained below. The Company will use your personal data only for the purpose for which you provided such and only for as long as it is necessary for the fulfillment of the purpose for which you provided such.

Whom do we share your data with?

Company will not communicate your personal data to third parties without your having been notified and consented (when required by law) in prior thereto (unless we are obliged under the law to do so). As an exception thereof your data may be communicated to service providers which we use to fulfill the purposes for which you have given us your data. For example, we will share your contact details with email service providers or newsletter generation platforms (at this point we work for this purpose with Mailchimp, which applies a strict privacy policy as a data processor: https://mailchimp.com/legal/privacy/).

A few more details on how we collect and use your data in certain parts of the site:

Contact form

You may use the contact details appearing on the site to contact us, or simply fill out the contact form found on the respective page of the site. We will ask you to provide us with your full name and email address, and (optionally) your website’s url and write down the message you wish to send us. We will only use these data to reply to your message.

Newsletter

If you want to receive the Company’s newsletter, which includes Company news and information on its activities, services, customers and related promotional material and advertises, you must enter your full name, email address, phone number and job details in the relevant form. You may unsubscribe from the newsletter recipients’ list – which means you will stop receiving the newsletter – or update your contact details through the relevant links appearing in the newsletter sent to you by the Company or by sending an email at newsletter@communicationeffect.com.  

Where does our privacy policy not apply?
Third party links

The site may contain links to websites maintained by third parties. Company is not responsible for the privacy practices of such third party sites. You should carefully read their own privacy statements before providing any information to such third parties.

Use of social networks

Social media functions are embedded in our website in the form of small icons. By default, the Company exclusively embeds icons, which become active and create a connection to external servers of the respective social networks only if you deliberately click the icon, indicating in this way your consent to communicating with such social network providers. By entering your personal login data to these networks, you create a connection to yourself. You, thus, leave Company’s site and sphere of control. Company site does not record which external network you activate. Please consult the social network’s data protection statement with regard to the scope and purpose of the data collected, its use and processing, as well as your respective rights and options in protecting your privacy. Our privacy policy does not apply to these social networks.

Cookies
We use cookies for the best possible operation of the site and your accessing and moving through the site pages. We also use cookies to analyze how visitors use the site and to export statistical information. The information collected from these cookies is anonymous. Cookies are small files stored on your computer, which do not damage your computer and do not contain viruses. You can change your browser settings so that you are notified when cookies are being used, and you can allow them only once or refuse them in certain cases or completely or have them removed. You may also activate the automatic deletion of cookies when you close your browser.  In this case, as well in the event you have cookies removed, you may need to re-enter some information in your browser or site. If you are interested in learning more about cookies check http://www.allaboutcookies.org/ .

Your rights
Subject to the provisions of the law, you are entitled to

  1. be informed on which of your personal data we possess and how do we process them, as well as to access (that is get copies) your personal data which we possess.
  2. have your personal data corrected and updated, if they are incorrect or inaccurate.
  3. have your personal data erased. We will erase them, if there is no need for further processing them for the purpose for which they were collected and if there is no legal ground for maintaining them. .
  4. ask that processing of your personal data is restricted in the event you believe they are incorrect or that they are not lawfully processed, as well as in case you want to make sure they are not deleted, because you have a legitimate interest to maintain them. If so, we will make sure that no further processing is made until the matter is cleared.
  5. object to your personal data processing. Please note that you may not object to processing where you have given your consent (e.g. newsletter, of course you may withdraw such consent at anytime and we will not process the data in the future).
  6. To receive the your personal in a structured, common and machine-readable format.

If you have any question or concern on how we use your personal data, as well as in order to exercise any of the rights mentioned above, please contact us at info@communicationeffect.com . Company shall exercise all reasonable effort to reply within thirty (30) days from the submission of your question or request. If there is a material reason for which we cannot reply within 30 days, we will inform you about that.

 

If you have a complaint, you may contact the Hellenic Data Protection Authority
Kifissias 1-3,

115 23 Athens, Greece

http://www.dpa.gr

Email: contact@dpa.gr

 

Changes to our privacy policy

Our privacy policy is regularly reviewed and will be updated when necessary. If we make any significant changes to the policy we will communicate these to you. When visiting our site, please read the uploaded data protection statement.

Updated: May 24, 2018


Η «Κομιουνικέϊσιον Εφέκτ Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Ανώνυμη Εταιρεία» (στο εξής η «Εταιρεία») γνωρίζει τη σημασία που δίνετε στη διατήρηση της ιδιωτικότητάς σας κατά τις επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας (www.communicationeffect.com, στο εξής το «site»). Προς τούτο ετοιμάσαμε την παρούσα ενημέρωση, ώστε να διασφαλίσουμε ότι κατανοείτε την πολιτική και τις διαδικασίες που ακολουθούμε, ποια προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται να μας δώσετε κατά την πλοήγησή σας στο site και, εν τέλει, πως χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας.

Γενικές Πληροφορίες

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων σας;

Η «Κομιουνικέϊσιον Εφέκτ Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Ανώνυμη Εταιρεία»

Λεμεσού 52, 15669, Παπάγου Αττικής Ελλάδα

Τηλl:(+30) 210 68.98.300

Φαξ:(+30) 210 68.93.220

Email: info@communicationeffect.com

Πως, γιατί και για πόσο χρόνο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας;

Η Εταιρεία συλλέγει και αποθηκεύει μόνον όσα προσωπικά δεδομένα της χορηγείτε οικειοθελώς, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας αποστείλει ενημερωτικά μηνύματα (newsletters), ως εξηγείται περαιτέρω στη συνέχεια. Έτσι, η νομική βάση της επεξεργασίας δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας γι’ αυτό. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή οποτεδήποτε σε ό,τι αφορά σε μελλοντική επεξεργασία, επικοινωνώντας στο info@communicationeffect.com ή με τον τρόπο που εξηγείται πιο κάτω. Η Εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα μόνον για τον σκοπό για τον οποίο μας τα δώσατε και μόνον για όσο χρόνο αυτό είναι αναγκαία για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας τα δώσατε.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Η Εταιρεία δεν θα κοινοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους, εκτός αν σας έχει ενημερώσει και έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας (όταν αυτό απαιτείται από το νόμο) εκ των προτέρων (εκτός αν υποχρεούμαστε από το νόμο να κοινοποιήσουμε δεδομένα σας). Κατ’ εξαίρεση κοινοποιούμε δεδομένα σας πρόσωπα που μας παρέχουν υπηρεσίες σε σχέση με την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους μας δώσατε τα δεδομένα αυτά. Για παράδειγμα, κοινοποιούμε τα δεδομένα επικοινωνίας σας σε παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή σε πλατφόρμες δημιουργίας και αποστολής newsleτters (σήμερα συνεργαζόμαστε με την Mailchimp, η οποία εφαρμόζει αυστηρή πολιτική ιδιωτικότητας ως εκτελών την επεξεργασία δεδομένων: https://mailchimp.com/legal/privacy/).

Ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες για το πως συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας σε ορισμένα σημεία του site:

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που εμφανίζονται στο site ή απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην αντίστοιχη σε σελίδα του site. Θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και (προαιρετικά) τη διεύθυνση του ισοτόπου σας και να γράψετε το μήνυμα που θέλετε να μας στείλετε. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά μόνο για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας.

Newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter της Εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει νέα της Εταιρείας, πληροφορίες για τις δραστηριότητες, τα προϊόντα της, τους πελάτες της και σχετικό προωθητικό και διαφημιστικό υλικό, θα πρέπει να καταχωρίσετε το ονοματεπώνυμό σας, το email σας, το τηλέφωνό σας και τα στοιχεία εργασίας σας στη σχετική φόρμα. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών του newsletter – οπότε και δεν θα λαμβάνετε στο εξής το newsletter – ή να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέσω του σχετικού συνδέσμου (link) που θα βρείτε στα emails της Εταιρείας προς εσάς ή μέσω email στο  newsletter@communicationeffect.com.

Περιπτώσεις στις οποίες δεν ισχύει η πολιτική της Εταιρείας για την προστασία προσωπικών δεδομένων:

Σύνδεσμοι σε site τρίτων

To site μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε ιστοτόπους τρίτων. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές ως προς την προστασία της ιδιωτικότητας αυτών των ιστοτόπων. Θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους προστασίας της ιδιωτικότητας των ιστοτόπων αυτών πριν τους χορηγήσετε στοιχεία σας.

Χρήση κοινωνικών δικτύων

Στο site ενσωματώνονται λειτουργίες κοινωνικών δικτύων με τη μορφή εικονιδίων. Τα εικονίδια αυτά ενεργοποιούνται και δημιουργούν σύνδεση με εξωτερικούς διακομιστές των αντίστοιχων κοινωνικών δικτύων μόνον αν εσκεμμένα επιλέξετε αυτά κάνοντας click πάνω τους, εκφράζοντας έτσι τη συγκατάθεσή σας να επικοινωνήσετε με του παρόχους των κοινωνικών αυτών δικτύων. Εισάγοντας τα προσωπικά στοιχεία πρόσβασης σε αυτά τα δίκτυα ενεργοποποιείτε τη σύνδεσή σας με αυτά . Έτσι φεύγετε από το site και από τη σφαίρα ελέγχου της Εταιρείας. Το site της Εταιρεία δεν καταγράφει ποια εξωτερικά δίκτυα ενεργοποιείτε. Παρακαλούμε να συμβουλευθείτε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων των κοινωνικών αυτών δικτύων και το σκοπό για τον οποίον συλλέγονται τα δεδομένα, τη χρήση και την επεξεργασία τους, καθώς και για τα δικαιώματα και τις επιλογές για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας. Η παρούσα πολιτική δεν εφαρμόζεται στα κοινωνικά αυτά δίκτυα.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του site και τη σύνδεση και μετακίνησή σας στις σελίδες του site. Χρησιμοποιούμε, επίσης, cookies για να αναλύσουμε το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το site και για την εξαγωγή στατιστικών πληροφοριών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στη συσκευή σας, τα οποία δεν προκαλούν ζημιά στον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του περιηγητή σας (browser) ώστε να ειδοποιείστε για το πότε χρησιμοποιούνται cookies, όπως, επίσης,μπορείτε να επιτρέψετε τη χρήση του για μία φορά ή να αρνηθείτε τη χρήση τους σε ορισμένες ή σε όλες τις περιπτώσεις ή να τα διαγράψετε. Μπορείτε, επίσης, να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διαγραφή των cookies όταν κλείσετε τον browser. Στην περίπτωση αυτή, καθώς και αν διαγράψετε τα cookies, ενδέχεται να χρειασθεί να ξανα-καταχωρίσετε ορισμένες πληροφορίες στον περιηγητή ή στο site. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα cookies δείτε  http://www.allaboutcookies.org/ .

Τα δικαιώματά σας
Με την επιφύλαξη των διατάξεων του νόμου έχετε δικαίωμα

  • να ενημερωθείτε για το ποια προσωπικά δεδομένα σας κατέχουμε και πως τα επεξεργαζόμαστε, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά (δηλ. να λάβετε αντίγραφά τους)
  • να ζητήσετε διόρθωση ή ενημέρωση των προσωπικών δεδομένων σας, αν είναιε σφαλμένα ή ανακριβή,
  • να ζητήσετε διαγραφή των δεδομένων. Θα τα διαγράψουμε, αν δεν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω επεξεργασίας για το σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν και αν δεν συντρέχει άλλος νόμιμος λόγος διατήρησής τους.
  • να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας, αν πιστεύετε ότι είναι λανθασμένα ή ότι δεν τα επεξεργαζόμαστε νομίμως. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο θα σταματήσουμε να τα επεξεργαζόμαστε μέχρι να ξεκαθαρισθεί το ζήτημα.
  • να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να εναντιωθείτε στην επεξεργασία για την οποία έχει συγκατατεθεί (π.χ. newsletter, αν και βεβαίως, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή οποοτεδήποτε και δεν θα επεξεργασθούμε τα δεδομένα σας στο μέλλον).
  • να λάβετε δεδομένα σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ανησυχία για το πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εταιρεία στο info@communicationeffect.com. Η Εταιρεία θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας απαντήσει εντίς τριάντα (30) ημερών από την υποβολή της ερώτησης ή του αιτήματός σας. Αν συντρέχει σοβαρός λόγος για τον οποίο αδυνατούμε να απαντήσουμε εντός τριάντα (30) ημερών θα σας ενημερώσουμε.

 

Αν έχετε οποιοδήποτε παράπονο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την: 

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Λ.Κηφισίας 1-3,

115 23 Αθήνα, Ελλάδα

http://www.dpa.gr

Email: contact@dpa.gr

 

Αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων επενεξετάζεται και επικαιροποιείται όποτε αυτό απαιτείται. Αν προβούμε σε ουσιώδεις μεταβολές αυτής θα σας τις γνωστοποιήσουμε. Όταν επισκέπτεσθε το site παρακαλούμε να διαβάζετε την κάθε φορά δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων που είναι αναρτημένη στο site.

Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 24, 2018