Καλωσορίζουμε το 2016 μέσα από 12 δημιουργικές στιγμές του 2015

Online, offline, μεγαλύτερα, μικρότερα, ευχάριστα, απαιτητικά. Τα projects του 2015 ήταν πολλά, διαφορετικά και σίγουρα όλα μας έμαθαν κάτι διαφορετικό!

Κάνοντας για μια ακόμα φορά τον απολογισμό μας,  έφτασε η ώρα να αποχαιρετίσουμε μια ακόμα γεμάτη και δημιουργική χρονιά!

Αναμένοντας τα επόμενα!

Visuals 2015-02

Ανέπαφες συναλλαγές – Ιανουάριος

Η Μαίρη Συνατσάκη και το Netwix πήραν μέρος σε καμπάνια  ενημέρωσης για τη χρήση καρτών Visa αλλά και των νέων καρτών για τις ανέπαφες συναλλαγές. Δημιουργήσαμε ένα επεισόδιο για την επιτυχημένη σειρά της MaryMe. Το επεισόδιο προβλήθηκε στο Netwix αλλά και σε όλα τα social media του Antenna με εντυπωσιακά video views.

 

Visuals 2015-03

Πότε μπαίνουν οι μαθητές στα Κοινωνικά Δίκτυα- Φεβρουάριος

Τα μισά παιδιά μπαίνουν στα Κοινωνικά Δίκτυα από την ηλικία των 8 ετών! Και τα μισά από αυτά σερφάρουν χωρίς κάποια επίβλεψη από γονείς! Αυτά ήταν δύο από τα συμπεράσματα έρευνας που πραγματοποίησε η Διεύθυνση για την Καταπολέμηση του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ένα πολύ μεγάλο δείγμα μαθητών με την υποστήριξη της Communication EFFECT.

 

Visuals 2015-04

Η Airbnb αλλάζει την τουριστική αγορά της Αθήνας – Μάρτιος

Η Airbnb, μια από τις κορυφαίες κοινότητες φιλοξενίας στον κόσμο, παρουσίασε μια νέα έρευνα η οποία αναδεικνύει τη θετική συνεισφορά της Airbnb στην τοπική οικονομία της Αθήνας. Η έρευνα διαπίστωσε ότι η κοινότητα της Airbnb στην Αθήνα, συνεισέφερε συνολικά στην εθνική οικονομία €69εκ. μέσα σε ένα χρόνο και υποστήριξε περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας.

Η έρευνα αυτή είναι η πρώτη που εξετάζει τις θετικές οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδράσεις της Airbnb στην κοινότητα της Αθήνας και είναι σε συνέχεια παρόμοιων εκθέσεων που έχουν παρουσιαστεί στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στο Άμστερνταμ. H παρουσίαση της έρευνας έγινε σε δημοσιογράφους και στο τέλος ακολούθησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

 

Visuals 2015-05

Οι σπουδές στην πληροφορική έχουν υψηλή αξία – Απρίλιος

Κόντρα στην αίσθηση ότι οι περισσότερες σπουδές στην Ελλάδα οδηγούν σε πτυχία ανεργίας, η έρευνα που πραγματοποιήσαμε για λογαριασμό του Κολλεγίου AthTech έδειξε κάτι ελπιδοφόρο: παρά την κρίση οι πτυχιούχοι πληροφορικής εξακολουθούν να έχουν υψηλή ζήτηση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Visuals 2015-06

To μεράκι που έγινε Cisco «meraki» – Μάιος

Αποχαιρετήσαμε την άνοιξη με ένα μεγάλο event που παρουσίαζε, για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό,  τη «μαγική» λύση “Cisco Meraki για τη διαχείριση του δικτύου, τη λύση που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δομήσουν και να διαχειριστούν το δίκτυο, τις συσκευές, την ασφάλεια και τις εφαρμογές τους, αλλά και να τα παραμετροποιήσουν εύκολα και γρήγορα. Ναι το Meraki, προέρχεται από την ελληνική λέξη «μεράκι».

 

Visuals 2015-07

Προς το 70% η χρήση smartphones – Ιούνιος

H Ericsson παρουσίασε τα αποτελέσματα του Mobility Report σύμφωνα με το οποίο το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού θα χρησιμοποιεί smartphones μέχρι το 2020. Η προηγμένη τεχνολογία κινητών επικοινωνιών θα είναι παρούσα παντού παγκοσμίως μέχρι το 2020, με το 70% των ανθρώπων να χρησιμοποιούν smartphones και το 90% να καλύπτεται από δίκτυα κινητής ευρυζωνικότητας.

 

Visuals 2015-08

Ένα δωμάτιο γεμάτο στοργή και Proderm – Ιούλιος

Γεμίσαμε ένα δωμάτιο Στοργή και Proderm! Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την αγαπημένη μάρκα περιποίησης μωρού, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το branding του δωμάτιου Θηλασμού στο Κέντρο Μητρικού Θηλασμού που βρίσκεται στα Μελίσσια. Οι νέες μανούλες που επισκέπτονται το Κέντρο, έχουν την ευκαιρία να θηλάζουν το μωρό τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να χρησιμοποιούν τα προϊόντα Proderm καθώς και να ενημερώνονται για την περιποίηση του μωρού τους πάντα με την επιστημονική προσέγγιση της Proderm.

 

Visuals 2015-09

Summer Loading! Instagram video για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία – Αύγουστος

Υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι με ένα δροσερό video για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία! Στην καρδιά του καλοκαιριού και πριν την έναρξη των καλοκαιρινών μας διακοπών, τι καλύτερο από μια δροσερή μπίρα; Με αυτό το σκεπτικό, η ομάδα μας με mobile συσκευές στο χέρι, πήγε στο Yabanaki , απόλαυσε την εμπειρία και την αποτύπωσε σε ένα Instagram video! Στην υγειά σας!

 

Visuals 2015-10

Tουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Golf – Σεπτέμβριος

Μια από τις τελευταίες φάσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Golf 2015 της Turkish Airlines, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο συναρπαστικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του αγωνίσματος, έλαβε χώρα στο Glyfada Golf Club στην Αθήνα το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015.

Η εκδήλωση στην Αθήνα, ακολουθώντας τη δυναμική του πρωταθλήματος από το εναρκτήριο τουρνουά το 2013, αποτέλεσε ένα από τα 70 προκριματικά της παγκόσμιας σειράς, ενώ συνολικά συμμετείχαν 65 παίκτες, όλοι προσωπικά προσκεκλημένοι από την Turkish Airlines. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα και πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι.

 

Visuals 2015-11

O James Bond στηρίζει τις …πιστοποιήσεις σπουδών – Οκτώβριος

Μια διαφορετική… αποστολή περίμενε την ομάδα μας, το μήνα Οκτώβριο. Με αφορμή τη νέα ταινία του James Bond, σχεδίασε και υλοποίησε social media καμπάνια για τα 15 χρόνια της εταιρίας PEOPLECERT συνδυάζοντας τα επιτεύγματα της με facts και figures του αγαπημένου μυστικού πράκτορα! Η ομάδα μας ανέλαβε τη δημιουργία content, το δημιουργικό σχεδιασμό, καθώς και την προώθησή της PEOPLECERT μέσω social media marketing σε χώρες του εξωτερικού. Ήταν η πρώτη φορά που μια εταιρία δημιούργησε εξειδικευμένο story line συνδέοντας την επέτειο της με το brand του διασημότερου μυστικού πράκτορα στον κόσμο!

 

Visuals 2015-12

Ένα site στον αφρό– Νοέμβριος

Μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης περιμένει όσους επισκεφθούν το νέο athenianbrewery.gr! Αρκούν λίγα clicks και οι χρήστες μπορούν εύκολα, γρήγορα και από οποιαδήποτε συσκευή να αναζητήσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται! Η ομάδα μας, διευρύνοντας τη μέχρι σήμερα συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία στον τομέα της digital επικοινωνίας, ανέλαβε την υλοποίηση του project, που το σχεδιασμό, την επιμέλεια του περιεχόμενου, το λανσάρισμά του καθώς και ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας του.

 

Visuals 2015-13

Οι υπολογιστές πίσω από τα Star Wars! – Δεκέμβριος

Ο τελευταίος μήνας του 2015 ήταν ξεχωριστός! Μαζί με την HP, ξεκινήσαμε ένα διαφορετικό countdown όχι για τα Χριστούγεννα αλλά για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας Star Wars: The Force Awakens! Μέσα από την επίσημη σελίδα της HP, οι fan της ταινίας και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν στην ερώτηση της ημέρας και να διεκδικήσουν μοναδικά HP και Star Wars δώρα! Η digital ομάδα μας επιμελήθηκε το concept της ενέργειας, σχεδίασε και υλοποίησε την Facebook εφαρμογή καθώς και το περιεχόμενο και όλα τα εικαστικά της καμπάνιας η οποία επικοινωνήθηκε ηλεκτρονικά.

 

Subscribe to our newsletter