Ποιο είναι τελικά επιτυχημένο event;

 

Τι κάνει ένα business event διαφορετικό; Πως θα «αποτυπωθεί» στη μνήμη του επισκέπτη το βασικό μήνυμα της εκδήλωσης; Με τι τρόπο θα ενισχύσουμε την αλληλεπίδραση; Ποιο είναι το plan B αν κάτι δε λειτουργήσει όπως έχει ακριβώς σχεδιαστεί (το οποίο είναι πλέον κανόνας!)

Τα παραπάνω αποτελούν ορισμένα από τα βασικά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει και να σχεδιάσει κάθε ομάδα που αναλαμβάνει το event management, ειδικά εταιρικών εκδηλώσεων. Και ακριβώς εδώ βρίσκεται και η αξία της ομάδας σχεδιασμού. Η γνώση, οι δεξιότητες και η εμπειρία της, είναι τα εφόδια από τα οποία θα προκύψει η υλοποίηση ενός επιτυχημένου event.

 

successful events

 

 

Και ποιο είναι τελικά επιτυχημένο event;

Κατά τη γνώμη μας τρία στοιχεία αναδεικνύουν το επιτυχημένο event. Η ανταπόκριση του κόσμου, η αποτύπωση του μηνύματος στον επισκέπτη και η φήμη του event –  να μιλούν για αυτό μετά την ολοκλήρωσή του. Και αυτά μπορούν να επιτευχθούν μόνο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Κάθε event που «σέβεται τον εαυτό του», οφείλει να εκπλήσσει τον επισκέπτη, να χρησιμοποιεί την τεχνολογία και να περνά το μήνυμα από κάθε δυνατό μέσο και με ποικίλους τρόπους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις δύο τελευταίες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Effect για λογαριασμό της Cisco.

 

 

 

Subscribe to our newsletter