Τέσσερις νέες συνεργασίες

Το τελευταίο τρίμηνο η Communication EFFECT διεύρυνε τον κύκλο των συνεργασιών της, προσθέτοντας σημαντικές εταιρείες . Η ομάδας μας καλείται να προσφέρει υπηρεσίες που βρίσκονται στην αιχμή της επικοινωνίας και είναι συνδυασμός κλασσικών δράσεων PR και digital, αλλά και καινοτομικών υπηρεσιών που είναι απαραίτητες σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει. Οι νέες μας συνεργασίες είναι με τις εταιρείες:

Leroy Merlin

Η Leroy Merlin, προσφέρει ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων για τα μαστορέματα, τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση ειδικευόμενη στη βελτίωση της κατοικίας. Έχει παρουσία με 5 καταστήματα στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο, είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 588 καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY.

H Communication EFFECT ανάλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος δημοσίων σχέσεων. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, υπηρεσίες ανάπτυξης σχέσεων με τα Μέσα, οργάνωση ενεργειών και εκδηλώσεων καθώς και δημιουργία περιεχομένου.

Frezyderm

Η FREZYDERM ιδρύθηκε το 1986 από τον Αναστάσιο Αναστασίου έχοντας μόλις τρεις εργαζομένους και τρεις κωδικούς. Παρά τις αυξημένες προκλήσεις, έμεινε πιστή στο όραμα της και κατάφερε σύντομα να αναδειχθεί σε μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες. Σήμερα, ύστερα από 30 χρόνια παρουσίας, αριθμεί περισσότερα από 220 προϊόντα και 197 υπαλλήλους.

Η Communication EFFECT ανάλαβε τη διαχείριση των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας μετά από κλειστό spec. Το πλαίσιο συνεργασίας περιλαμβάνει παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενδυνάμωση σχέσεων με τα μέσα, σχεδιασμό ενεργειών επικοινωνίας σε επίπεδο εταιρίας και προϊόντων καθώς και οργάνωση εκδηλώσεων.

Bosch

Η Bosch Ελλάδας λειτουργεί ως θυγατρική του Ομίλου Bosch στην Ελλάδα από το 1992, αν και η παρουσία της καταγράφεται ήδη από το 1913. Στη Bosch Ελλάδας υπάγονται και οι δραστηριότητες της Κύπρου, της Αλβανίας και της Μάλτας.

Η Communication EFFECT ανάλαβε τη διαχείριση πέντε λογαριασμών Facebook της εταιρείας Bosch. Η ανάθεση έγινε ύστερα από κλειστό spec και αφορά στη δημιουργία και διαχείριση της corporate σελίδας, δύο σελίδων για τα ηλεκτρικά εργαλεία για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, της σελίδας για την τεχνολογία θέρμανσης αλλά και τη διαχείριση της υπάρχουσας σελίδας για τη σειρά εργαλείων Dremel.

Wind

Μετά από spec, συνεχίζει η συνεργασία μας στο κομμάτι της διαχείρισης των social media του Kids@Safety, στην καμπάνια της WIND για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, καθώς και στην κατασκευή και διαχείριση του νέου site του Kids@Safety.

 

Subscribe to our newsletter