Το καλοκαίρι γινόμαστε πάλι παιδιά!

H πιο ζεστή περίοδος του χρόνου, είναι εκείνη που «παγώνουμε» όλες τις έγνοιες:  σταματάμε τα meetings, «καταψύχουμε» τις εκκρεμότητες, βάζουμε σε «χειμερία νάρκη» τα επαγγελματικά πλάνα. Και πάντα διαθέτουμε λίγο χρόνο αυτή την εποχή, να βουτήξουμε πίσω στο χρόνο, στα παιδικά μας χρόνια, τότε που όλα κυλούσαν αργά, το γέλιο ακουγόταν παντού και οι φιλίες υφαίνονταν στο πι και φι.

Σε όλα εκείνα τα μέρη, τις καταστάσεις, τις αναμνήσεις που έχει ο καθένας μας αποκτήσει, δημιουργώντας το δικό του καλοκαίρι. Το δικό του καλοκαίρι που ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια με τις διακοπές των 3 μηνών, τις καλοκαιρινές παρέες στο χωριό, τα ξαδέρφια, τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τους οικογενειακούς φίλους.  Το δικό του καλοκαίρι που είναι γεμάτο από παιχνίδια στην παραλία από το πρωί μέχρι και το βράδυ στην πλατεία του χωριού.  Το δικό του καλοκαίρι που ο χρόνος έμοιαζε να σταματά καθώς δεν υπήρχαν έννοιες παρά μόνο παιδική αφέλεια και ανεμελιά!

Η αλήθεια είναι πώς σε αυτό το καλοκαίρι θέλουμε πάντα να γυρνάμε. Να έχουμε την ίδια ανυπομονησία και χαρά να βρούμε τους καλοκαιρινούς μας φίλους, να δημιουργήσουμε τις νέες καλοκαιρινές μας αναμνήσεις  και να τις έχουμε μαζί μας καθ΄όλη τη διάρκεια του χειμώνα! Να νιώσουμε ότι οι διακοπές θα ξεκινήσουν και θα διαρκέσουν τόσο πολύ, σχεδόν σαν «για πάντα». Μακριά από όσα μας βαραίνουν, μας προβληματίζουν, μας στενοχωρούν όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Με αυτές τις όμορφες σκέψεις να μας κατακλύζουν το μυαλό, ανυπομονούμε και τις φετινές διακοπές να νιώσουμε πάλι παιδιά! Λίγο πριν κλείσουμε τελευταίες υποχρεώσεις και υπολογιστές, καλούμε όλους να μοιραστείτε μαζί μας τι είναι αυτό που σας κάνει το καλοκαίρι να γίνεστε πάλι παιδιά.

Και μην ξεχνάτε, δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις ή σωστές. Και ο λόγος είναι το ίδιο το καλοκαίρι!

Καλές διακοπές σε όλους!

 

Subscribe to our newsletter