Μαμάδες, απόψε ας κοιμηθούμε με τη σειρά Johnson’s Bedtime!

Και ξαφνικά το γραφείο γέμισε με φωτογραφίες από όμορφα μωρά, νανουρίσματα και υπέροχα αρώματα! Χάρη στη σειρά Johnsons Bedtime και την καμπάνια Tonight We Sleep που υπόσχεται καλύτερο ύπνο για τα μωρά με την κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο ύπνου 3ων βημάτων.

Τα νέα αυτά θέλησε να μοιραστεί το Johnson’s Bedtime με δημοσιογράφους αλλά και mother bloggers σε Press Event που έλαβε χώρα στο Ελαιών Loft. Νέα τα οποία αναμφισβήτητα είναι πολύ σημαντικά για τις μαμάδες οι οποίες θέλουν να απολαμβάνουν μια ήρεμη νύχτα με το μωράκι τους!

Εκπρόσωποι της No1 μάρκας στην φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας παρουσίασαν τη μέθοδο ύπνου 3ων βημάτων που βοηθά τα μωρά να κοιμούνται καλύτερα και για περισσότερο σε μια μόλις εβδομάδα! Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι αποτέλεσμα ερευνών της εταιρείας σε περισσότερες από 400 μητέρες και τα μωρά τους.

Στο πάνελ συμμετείχαν ειδικοί (παιδίατρος και ψυχολόγος) που ανέλυσαν τη σημασία του ύπνου και της ρουτίνας του στη σωστή ανάπτυξη του μωρού. Ακόμη, ο μουσικός θεραπευτής Σπύρος Παν μίλησε για τη σημασία της μουσικής στην επικοινωνία γονέα – παιδιού και έκλεισε την εκδήλωση με ένα πολύ όμορφο μουσικό performance.

Την εκδήλωση συντόνισε η μαμά και διευθύντρια του mothersblog.gr, Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία.

Η ομάδα της Communication Effect ανέλαβε τον σχεδιασμό, την οργάνωση και εκτέλεση του event. Επιμελήθηκε τις παραγωγές, το ενημερωτικό υλικό (δελτία Τύπου, infographic) και τη δημιουργία του σκηνικού στο χώρο του Ελαιών Loft που παρέπεμπε σε δωμάτιο μωρού. Ακόμη, ήταν υπεύθυνη για τα media & bloggers relations αλλά και την παραγωγή content για online χρήση για την γενικότερη προβολή της εκδήλωσης.

Μεταφερθείτε και εσείς στον κόσμο του Johnson’s Bedtime, παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί:

Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία μας με τη Johnson & Johnson εδώ.

[widgetkit id=6280]

Subscribe to our newsletter