Και η πιο μικρή κίνηση, μια μεγάλη αλλαγή

Με μία εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου ολοκληρώθηκε η ενέργεια αλληλεγγύης της Visa Hellas «Και η πιο μικρή κίνηση, μια μεγάλη αλλαγή» σύμφωνα με την οποία 15 μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί πανελλαδικά  υποστηρίχθηκαν οικονομικά με το ποσό του 1.000.000€. Η δράση χρηματοδοτήθηκε από την Visa και τις συνεργαζόμενες τράπεζες ( ALPHA BANK, Τράπεζα Αττικής, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank, HSBC και Τράπεζα Πειραιώς)

Οι οργανισμοί που στηρίχθηκαν οικονομικά ήταν οι:

 1. Χαμόγελο του Παιδιού
 2. Κιβωτός του Κόσμου
 3. Παιδικά Χωριά SOS
 4. Μαζί για το Παιδί
 5. Γιατροί του Κόσμου
 6. Hellenic Hope
 7. Ορφανοτροφείο Μέλισσα
 8. Το Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη
 9. Μαργαρίτα
 10. Δεσμός
 11. Praksis
 12. Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο
 13. Σχεδία – Διογένης
 14. Κ.Ε.Α.Δ.Α – Σύλλογος ΠΕΡΠΑΤΩ
 15. Γέφυρα Ζωής

O κ. Λεωνίδας Κασούμης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Visa Hellas, δήλωσε: «Σε μία εποχή όπου η ανάγκη για προσφορά είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η Visa Hellas μέσα από την ενέργεια αλληλεγγύης κατάφερε να δώσει χαμόγελα ανακούφισης σε αρκετούς συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.»

Όπως δήλωσε και ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο «Ο στόχος μας να υποστηρίξουμε οικονομικά το έργο των 15 μη κερδοσκοπικών οργανισμών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Χαιρόμαστε που μπορέσαμε με αυτή την ενέργεια να βοηθήσουμε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας, αλλά και να δημιουργήσουμε προοπτικές απασχόλησης με νέες θέσεις εργασίας και τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων».

[widgetkit id=6281]

Subscribe to our newsletter