Παρακολουθούμε τη διαδρομή μιας ελληνικής μπίρας παρέα με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Tο καλοκαίρι προσφέρεται για απόλαυση μπίρας.  Στο νησί, στην εξοχή, στην πόλη, παντού πάντα με καλή παρέα! Πάντα μας άρεσε η μπίρα αλλά μέσα από τη συνεργασία μας με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχουμε μάθει πολλά περισσότερα γι’ αυτή τη δροσερή συντροφιά,  που την έχουμε συνδυάσει με πολλές και διαφορετικές στιγμές της ζωής μας.

Γνωρίζοντας την ιστορία και την πορεία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στη χώρα μας, που μετρά πάνω από μισό αιώνα, δημιουργήσαμε στο πλαίσιο της καμπάνιας για τα 50 χρόνια της εταιρίας το microsite www.eimastedw.gr. Εκεί μπορεί κανείς, πατώντας πάνω στα σημεία του χάρτη της Ελλάδας, να δει όλα τα στάδια που περνούν αγαπημένες μπίρες μέχρι να καταλήξουν στα ποτήρια μας.

Από το κριθάρι, το καπάκι μέχρι την φιάλη και την ετικέτα, ο χρήστης μπορεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τους συνεργάτες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα μέσα από τα video δημιουργήσαμε στο πλαίσιο της online καμπάνιας καθώς και πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για τη δραστηριότητα της εταιρίας.

Οι μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας μεταφέρουν το κριθάρι της ελληνικής γης στα ποτήρια μας καθώς και το μεράκι περισσότερων από 3.000 Ελλήνων παραγωγών και συνεργατών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στα διαφορετικά στάδια της παραγωγής.

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, ας κάνει μια βόλτα στο www.eimasteedw.gr.

Στην υγειά μας!

Subscribe to our newsletter