Οι 12 καλύτερες στιγμές μας για το 2016!

Σε λίγες ημέρες ο κόσμος μας θα υποδεχθεί το 2017.  Η χρονιά που ολοκληρώνεται είχε πολλά να μας διδάξει σε επίπεδο επικοινωνίας. Η εξέλιξη της κοινωνίας μας, όπως σε κάθε εποχή, συμπαρασύρει και τον τρόπο που τα μηνύματα μεταδίδονται, γίνονται πιστευτά, αφομοιώνονται και μετατρέπονται σε συγκεκριμένες, πολλές φορές, απροσδόκητες ενέργειες.

Θεωρούμε πως ο κλάδος μας έχει την ευθύνη, τη δύναμη και τα μέσα να διακρίνει και να μεταδώσει στις κοινωνίες ιστορίες και μηνύματα προόδου. Οφείλουμε να «διαβάζουμε» το μέλλον και να αναπροσαρμόσουμε τις τεχνικές μας.

Αυτό λοιπόν θελήσαμε να κάνουμε τη χρονιά που πέρασε και με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις στιγμές μας!

Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, Καλές Γιορτές!

visuals-2016-01

Star Wars: The Force Awakens

Μαζί με την HP υποδεχθήκαμε την πολύ-αναμενόμενη ταινία «Star Wars: The Force Awakens» μέσω μίας Facebook count down εφαρμογής. Κάθε μέρα και για 10 ημέρες οι συμμετέχοντες διεκδικούσαν μοναδικά δώρα HP και Star Wars.

 

visuals-2016-02

Και η πιο μικρή κίνηση, μια μεγάλη αλλαγή

Πρόκειται για ενέργεια αλληλεγγύης της Visa, σύμφωνα με την οποία 15 μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί πανελλαδικά ενισχύθηκαν οικονομικά με το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Η δράση χρηματοδοτήθηκε από τη Visa και μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών.

 

visuals-2016-03

Μπίρα από Σπίτι

Μια ευκαιρία να γίνει συζήτηση για την κουλτούρα της μπίρας, να διαπιστωθεί η ανάπτυξη της οικοζυθοποιίας στην Ελλάδα και να ενισχυθεί η επικοινωνία μεταξύ ατόμων που έχουν το ίδιο μεράκι, ήταν η συνάντηση με πρωτοβουλία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, στο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας ΑΘΗΝΕΟ.

 

visuals-2016-04

Act4Greece

Πώς θα σου φαινόταν αν με ένα κλικ μπορούσες να συνεισφέρεις στην αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού σε ακριτικά μας νησιά; Την ανάγκη αυτή επιθυμεί να καλύψει το Πρόγραμμα act4Greece. Το crowdfunding Πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας και τη στρατηγική συνεργασία με φορείς και ιδρύματα όπως το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννης Λάτσης, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

 

visuals-2016-05

Λερωθείτε. Κάνει καλό!

Υποστηρίζουμε τη νέα καμπάνια του Skip #dirtisgood. Σε συνεργασία με τις Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ζέτα Δούκα, δίνουμε ιδέες και προτρέπουμε τους γονείς για περισσότερο παιχνίδι και ενδυνάμωση της αίσθησης της ελευθερίας στα παιδιά τους. Όταν τα παιδιά είναι ελεύθερα να βγουν έξω, να παίξουν, να πειραματιστούν και φυσικά να λερωθούν, τότε εκπαιδεύονται σε βασικές δεξιότητες που θα τους προετοιμάσουν για το μέλλον.

 

visuals-2016-06

Poseidonia 2016

Είχαμε την ευκαιρία να οργανώσουμε τη συμμετοχή δύο πελατών μας σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εκθέσεις παγκοσμίως, τα Ποσειδώνια 2016. Υψηλές απαιτήσεις και στενά χρονικά περιθώρια, για την παρουσία σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο.

 

visuals-2016-07

Η σημασία της μουσικής στη βρεφική ηλικία

Και ξαφνικά το γραφείο γέμισε με φωτογραφίες από όμορφα μωρά, νανουρίσματα και υπέροχα αρώματα! Συμμετείχαμε στην προβολή της καμπάνιας Tonight We Sleep και στη διοργάνωση event όπου ο μουσικός θεραπευτής Σπύρος Παν μίλησε για τη σημασία της μουσικής στην επικοινωνία γονέα-παιδιού.»Συμμετείχαμε στην προβολή της καμπάνιας Tonight We Sleep, και στη διοργάνωση event όπου ο μουσικός θεραπευτής Σπύρος Παν μίλησε για τη σημασία της μουσικής στην επικοινωνία γονέα-παιδιού.

 

visuals-2016-08

Ωδή στη Λέσβο

Μπορείς στ’ αλήθεια να αγνοήσεις αυτό που βλέπεις μπροστά στα μάτια σου; Στην καρδιά της προσφυγικής κρίσης, οι κάτοικοι της Λέσβου έδειξαν τη διαφορά που οι πράξεις αλληλεγγύης μπορούν να έχουν σε μια ανθρωπιστική κρίση. Με αυταπάρνηση, δύναμη, θέληση και αγάπη, βοήθησαν χιλιάδες πρόσφυγες που βρήκαν καταφύγιο στο νησί τους. Οι πράξεις τους αποτυπώνονται στην ταινία μικρού μήκους Ωδή στη Λέσβο από το Johnnie Walker Storyline.

 

visuals-2016-09

Η πληροφορική μαγειρεύει…

Συνδυάζουμε Πληροφορική και Μαγειρική μέσω του προγράμματος IBΜ chef Watson. Μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης προτείνει συνταγές με βάση τα υλικά που θα επιλέξετε. Η πραγματική δράση ξεκινά όταν του αναθέσετε να συνδυάσει υλικά που δεν είχατε ποτέ φανταστεί… Ο Λευτέρης Λαζάρου του Varoulko ανάλαβε την εκτέλεση.

 

visuals-2016-10

Cisco Security Club

Δεν είναι τυχαίο ότι στη συζήτηση για θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, συμμετέχουν πλέον εκτός του τμήματος Πληροφορικής, το νομικό και οικονομικό τμήμα των εταιριών. Η ασφάλεια θεωρείται πλέον κρίσιμης σημασίας για τη λειτουργία επιχειρήσεων και οργανισμών, ωστόσο πρέπει και μπορεί να έχει και τη διάσταση της ανάπτυξης. Οι συναντήσεις του Cisco Security Club – Greece, στοχεύουν στην τακτική ενημέρωση των μελών, καθώς και στην ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών στην αντιμετώπιση απειλών και επιθέσεων.

 

visuals-2016-11

Νέο «αίμα»

Φέτος είχαμε τη μαζικότερη εισδοχή στελεχών. Η Μαριάννα, ο Δημήτρης, η Μαριλένα και η Αλεξάνδρα ενσωματώθηκαν στην ομάδα για να καλύψουν ανάγκες από το παραδοσιακό PR έως το video production & editing.

 

visuals-2016-12

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός

«Πού θα ήθελες να πας χριστουγεννιάτικο road trip; Κάνε tag έναν φίλο τον οποίο θα ήθελες για συνοδηγό στο ταξίδι και μπες στην κλήρωση για μία GoPro Hero5 Session, για να απαθανατίσεις τη διαδρομή!», μας προτρέπει η Castrol μέσω του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού στο Facebook.

 

 

Subscribe to our newsletter